FAKRO ARP - Sínben futó árnyékoló

A tetszőleges pozícióban megállítható roló fokozatosan csökkenti a beáramló fény mennyiségét, részleges fényzárást biztosítva.

FAKRO ARP.jpg
search
 • FAKRO ARP.jpg
 • FAKRO ARP színek 2022.jpg
RRP ár: 21 029 Ft/db infó
-22% 16 402 Ft/db
Gyártói cikkszám
ARSAAAA21604
EAN kód
5902411033316
Cikkszám
10006097
Méret, típus
infó
Méretkód
04
Színkód + szín
Fakro 216 középszürke
Szállítási határidő
infó
Mennyiség
 db

Összesen: 

Ha már meglévő nyílászárójához vásárol árnyékolót, redőnyt, vagy szúnyoghálót, akkor kérjük az ablak adattábláján lévő adatokat a rendelés leadásakor megjegyzésben adja meg, vagy küldje el emailben!

Kiszerelés
1 db
Készlet infó
Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Rendelhető
Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Rendelhető
Szállítási díj
Átvételi pont - Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Ingyenes
Átvételi pont - Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Ingyenes
Házhozszállítás infó
0 - 4 490 Ft

Leírás

FAKRO ARP sínben futó roló

A FAKRO ARP roló a helyiség napfény elleni védelmével kellemes árnyékolást biztosít a napfényes időszakokban. A tetőtéri ablakon lehúzott állapotban véd az erős napfénytől. A gazdag szín- és mintázatválaszték lehetővé teszi a helyiség jellegéhez illő anyagválasztást emelve a tetőtéri környezet esztétikáját. Az alumínium vezetősínek takarják az anyag széleit, és lehetővé teszik a roló tetszőleges helyzetben való megállítását.

Termékjellemzők:

 • a bejutó fény mennyiségének szabályozása
 • egyedi igényeket kielégítő, gazdag színválaszték 
 • a vezetősíneknek köszönhetően a roló bárhol megállítható 
 • a tetőtéri intimitás biztosítása a roló teljes lehúzásával 
 • napfény elleni védelem

Az ARP roló több változatban is kapható:

 • ARP kézi vezérlésű roló. Az alumínium vezetősínek takarják az anyag széleit, és lehetővé teszik a roló tetszőleges helyzetben való megállítását. Magasan felszerelt ablaknál a roló működtetése a ZST univerzális távnyitóval történik.
 • ARP-E 230 elektromos vezérlésű roló melyet egy FAKRO vezérlő egységhez kell csatlakoztatni. A roló működtetése csak zárt ablaknál lehetséges.
 • ARP Z-Wave vezeték nélküli működtetésű roló. A vezeték nélküli Z-Wave rendszerben a fényzáró roló 15V egyenárammal (DC) működik, és távirányítóval vagy falikapcsolóval működtethető, melyeket külön kell megvásárolni. Standard változatban az ARP Z-Wave fényzáró roló működtetése csak az ablak zárt állapotában lehetséges. A Z-Wave rendszerrel felszerelt más FAKRO termékekkel (pl. FTP-V Z-Wave, vagy AMZ Z-Wave) közös távirányítón is működtethető, akár egy csoportba rendelve azokat.
 • ARP WiFi vezeték nélküli működtetésű roló, amelyet okostelefonnal lehet vezérelni. Az ARZ WiFi 15V egyenárammal működik.
 • ARP Solar, amely a termékben elhelyezett fotovoltaikus panel segítségével napelemmel működik. Nincs szükség tápellátásra, vezeték nélküli távirányítóval működtethető, Z-Wave rendszerben.

Fontos!

A megadott méret nem az árnyékoló, hanem a hozzá tartozó nyílászáró méretét jelöli.

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein. Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!
A megjelenő képek nem minden esetben tükrözik a valós terméket! A termék gyártói cikkszáma alapján, a gyártó weboldalán talál hiteles termékképeket és műszaki adatokat.

Műszaki adatok

Gyártó
Fakro
Működtetés
kézi
Garancia
24 hónap

Csomagolási adatok

Kötelező szállítási irány
nincs
Csomagszám (db)
1
Csomagolás típusa
doboz
Csomag súly (kg)
0.79
Csomag szélesség (cm)
70.2
Csomag mélység (cm)
7
Csomag magasság (cm)
7
Csomag térfogat (m3)
0.0034

Értékelések

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.