VELUX BBX 0000 - Párafékező fólia

30°-60° hajlásszögű tetőkben a használatával kiváló lég- és párazáró csatlakozás alakítható ki.
VELUX BBX 0000.jpg
search
RRP ár: 10 257 Ft/db infó
-7% 9 539 Ft/db
Gyártói cikkszám
BBX PK25 0000
EAN kód
5702328063648
Cikkszám
10099212
Méret, típus
infó
Méretkód
PK25
Szállítási határidő
10 munkanap infó
Mennyiség
 db

Összesen: 

Kiszerelés
1 db
Készlet infó
Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Rendelhető
Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Rendelhető
Szállítási díj
Átvételi pont - Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Ingyenes
Átvételi pont - Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Ingyenes
Házhozszállítás infó
0 - 4 490 Ft

Leírás

A VELUX BBX párazáró fólia gyári hegesztése tökéletessé teszi a párazárást az ablak környezetében. Az ablak körül a belső pára biztosan nem kerül a hőszigetelő anyagba. Gyors és egyszerű a beépítése. A fólia butil szigetelőcsíkkal csatlakoztatható az ablaktokhoz (a belső oldalon), a meglévő fóliához pedig ragasztószalaggal kell rögzíteni A párazáró fólia elhelyezése után az ablak körül a belső pára biztosan nem kerül a szigetelőanyagba. Nagyon könnyű az ablaktokhoz illeszteni, mert a rögzítéséhez szükséges összes kellék megtalálható a termék csomagolásában.

Anyag

Polietilén fólia.

A csomag tartozéka a butil szigetelés és a ragasztószalag.

Felhasználhatóság

Méretre gyártva kapható minden VELUX tetőtéri ablak típus beépítéséhez. Minden tetőfedő anyag esetén felhasználható. 30°-60° hajlásszögű tetőbe építhető be.

Miért hasznos ez a termék?

Az ablak beépítését követő, de még a belső burkolat kialakítása (gipszkartonozás) előtti kihagyhatatlan munkafázis a párafékező réteg kialakítása. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kivitelezők itt követik el a legtöbb hibát.

Milyen problémák előzhetők meg?

  •  Télen a bent lévő pára “elindul” kifelé és ha a fólia csatlakozások nem megfelelőek, a pára megtalálja a kifelé vezető utat,
  • amikor a pára eléri a külső hidegebb réteget, a hőszigetelésben kicsapódik víz formájában, a vízzel telített szigetelőanyag elveszti hőszigetelő képességét,
  • a lakóknak többet kell fűteni,
  • egy idő után a szigetelőanyag telítődik vízzel, és az ezután keletkező nedvesség elkezd visszacsepegni a belső burkolásra (gipszkartonra),
  • gombák telepednek meg a tetőszerkezetben, amit az ott lakók nem érzékelnek, de betegségeket okozhatnak, és hosszú távon a tartószerkezet tönkremeneteléhez is vezethetnek.

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein. Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!
A megjelenő képek nem minden esetben tükrözik a valós terméket! A termék gyártói cikkszáma alapján, a gyártó weboldalán talál hiteles termékképeket és műszaki adatokat.

Műszaki adatok

Gyártó
Velux
Garancia
120 hónap

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomagolás típusa
doboz
Csomag súly összesen (kg)
1.029
Csomag súly (kg)
1.03
Csomag szélesség (cm)
80.6
Csomag mélység (cm)
10.7
Csomag magasság (cm)
7.7
Csomag térfogat (m3)
0.0066

Értékelések

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.