VELUX INTEGRA SML - Elektromos redőny

Elektromos működtetésű VELUX redőnnyel teljes sötétséget teremthet. Extra energiamegtakarítást biztosít és megnehezíti az illetéktelen behatolást.

VELUX SML.jpg
search
RRP ár: 169 742 Ft/db infó
-7% 157 860 Ft/db
Gyártói cikkszám
SML MK27 0000S
EAN kód
5702326107696
Cikkszám
10103628
Méret, típus
infó
Méretkód
MK27
Színkód + szín
Velux 0000 sötétszürke
Szállítási határidő
13 munkanap infó
Mennyiség
 db

Összesen: 

Ha már meglévő nyílászárójához vásárol árnyékolót, redőnyt, vagy szúnyoghálót, akkor kérjük az ablak adattábláján lévő adatokat a rendelés leadásakor megjegyzésben adja meg, vagy küldje el emailben!

Kiszerelés
1 db
Készlet infó
Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Rendelhető
Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Rendelhető
Szállítási díj
Átvételi pont - Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Ingyenes
Átvételi pont - Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Ingyenes
Házhozszállítás infó
0 - 6 490 Ft

Leírás

A VELUX kézi működtetésű(SHL) redőnnyel teljes sötétséget teremthet. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezíti az illetéktelen behatolást. Egyetlen termékben hat védelmi funkció egyesül, melyek megvédik tetőterét a kellemetlen külső hatásoktól. A VELUX redőny tartós, az időjárásnak ellenálló alumíniumból készül, lamelláit poliuretán hab tölti ki.Az SHL alapredőny egyszerűen felszerelhető, kiváló hő- és fényvé- delmet nyújt. Le- vagy felengedett állapot, köztes állapot nincs. Az ablakszárny átfordításával működtethető. Csak a 2003-től forgalmazott ablakgenerációkra szerelhető fel.

A VELUX elektromos(SML) redőny a távirányító segítségével a szoba bármely pontjáról vezérelhető.
Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk.
Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).
Elektromosan működtethető redőny, mely hő-, hideg-, fény-, esőzaj és betörés elleni védelmet is biztosít. A redőny csomagolása tartalmazza az elektromos működtetéshez szükséges motort, azonban a vezérlőegységet, és távirányítót nem.

A VELUX napelemes(SSL) redőny külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat, és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító a termék tartozéka. Segítségével a redőny a szoba bármely pontjáról vezérelhető. A redőny a többfunkciós KLR távirányítóval is működtethető.
Napelemes redőny, mely hő-, hideg-, fény-, esőzaj- és betörés elleni védelmet is biztosít. A redőny csomagolása tartalmazza a napelemes működtetéshez és felszereléséhez szükséges minden kiegészítőt, így a távirányítót is. Szín: barnásszürke

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein. Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!
A megjelenő képek nem minden esetben tükrözik a valós terméket! A termék gyártói cikkszáma alapján, a gyártó weboldalán talál hiteles termékképeket és műszaki adatokat.

Műszaki adatok

Gyártó
Velux
Működtetés
elektromos
Garancia
60 hónap

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomagolás típusa
doboz
Csomag súly összesen (kg)
10.337
Csomag súly (kg)
10.34
Csomag szélesség (cm)
115
Csomag mélység (cm)
49.1
Csomag magasság (cm)
18.1
Csomag térfogat (m3)
0.1022

Értékelések

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.