Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Lista rendezése gyártónként VELUX

VELUX billenő-, felnyíló-billenő- és fix tetőtéri ablakok, tetőerkélyek burkolókeretek, felülvilágítók, belső árnyékolók és külső redőnyők - már 11 ingyenes átvételi pont!

A VELUX Cégcsoport története 1941-re nyúlik vissza, amikor egy dán mérnök meglátta azt a lehetőséget, hogy a magastető alatt hasznos élettér hozható létre. Villum Kann Rasmussen volt az, aki az első VELUX tetőtéri ablakot kifejlesztette és a VELUX névre keresztelte. Ez a márkanév tökéletesnek bizonyult, amelyet könnyű kimondani és emlékezni rá. Biztosak vagyunk benne, hogy nem sok olyan vásárló van, aki ne hallotta volna ezt a márkanevet és ne jutna eszébe a tetőtéri ablak és a minőség szó.


Az egyéni vállalkozás a több mint 75 év során világméretű vállalattá vált. Jelenleg a VELUX Cégcsoport 40 országban van jelen értékesítési vállalataival. 17 országban pedig gyártóvállalatként is üzemel.


 


VELUX Magyarországon


Hazánkban 1987-ben indult meg a VELUX termékek termelése, ami kezdetben a HUNG-VELUX néven vált ismertté. Ebben az évben Budapesten is megnyílt egy ügyfélszolgálati iroda.


Mára a VELUX Magyarország Kft. gyártóvállalata az észak-nyugati régió egyik legnagyobb munkáltatója lett. Fertődön és Fertőszentmiklóson több mint 1000 munkavállalót foglalkoztat, ahol naponta több ezer tetőtéri ablak kerül ki a gyártásból.


 


A mintavállalat célkitűzése


A VELUX célkitűzése már 1965-ben megfogalmazódott mégha ez jóval később került csak a köztudatba. A VELUX felelősséget vállal az emberek, a környezet és a társadalom iránt. A cég a társadalom számára hasznos termékeket gyárt, jobban kezeli dolgozóit, beszállítóit és ügyfeleit, mint a többi vállalat. A cég ezzel próbálja kifejezni társadalmi felelősségvállalását.


 


VELUX értékek


A VELUX úgynevezett viselkedési kódexet állított fel, 5 értéket amely mellett elköteleződik. Ez a kölcsönös tisztelet, az elkötelezettség, tökéletesítés, helyi kezdeményezések és alaposság.


Ebből is látszik, hogy a VELUX egy igen erős és összetartó vállalat.


A hazai VELUX vállalat a Cégcsoport egyetlen olyan gyártóegysége, ahol a nyersanyag beérkezésétől a tetőablakok csomagolásáig minden zajlik. Így hazánkban, egy vállalatnál történik a tetőtéri ablakok gyártása. A VELUX Magyarország a logisztikában is vezető szerepet tölt be. A fertődi nemzetközi logisztikai részleg a vállalatcsoport legnagyobb logisztikai és elosztó központja Közép-Európában.


 


VELUX termékek


   •         Tetőtéri ablakok három minőségi kategóriában: Standard, Standard plus és Premium. Fa és műanyag bevonattal, felső és alsó kilinccsel

  •         Tetőtéri ablak kiegészítők

  •         Lapostetős felülvilágítók

  •         Fénycsatornák

  •         Tetőtéri árnyékolók


 


Miért válassza a VELUX tetőtéri ablakokat?


Minőség


A VELUX tetőtéri ablakok szigorú gyártási folyamaton és ellenőrzésen esnek át, hogy a vásárlók időtálló termékeket kapjanak kézhez. Minden egyes tetőtéri ablak úgy lett kifejlesztve, hogy ellenálljon az extrém időjárási hatásoknak. A poliuretán bevonatú fa tetőtéri ablakok pedig kifejezetten párás helyiségekre lett kifejlesztve, amik ellenállnak a magas páratartalomnak. A minőséget pedig a 10 év VELUX garanciaidő biztosítja.


 


Innovatív megoldások


A VELUX tetőtéri ablakok folyamatos innováción mennek át, hogy folyamatosan igazodjanak a vevők igényeihez. A három VELUX tetőtéri alapmodell segítségével mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. Lehet az egy alap funkciókkal felszerelt tetőtéri ablak vagy egy prémium kategóriás sokfunkciós tetőablak.


 


Modern megjelenés


A VELUX ablakok nem csak minőségben és funkcionalitásban az elsők, de a modern megjelenésben is legnyűgözik a vásárlókat.


 


Könnyű beszerelhetőség


A mai fejlesztéseknek és gyártási technológiának köszönhetően a VELUX tetőtéri ablakok könnyedén beszerelhetőek bármely tetőtérbe vagy padlásba.


 


Energiahatékonyság


A VELUX tetőablakok verhetetlenek, ha energiahatékonyságról van szó. Kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, aminek segítségével jelentősen csökkentheti fűtésszámláját, nyáron pedig kellemes hőmérsékletet teremthet anélkül, hogy klímát használna.


 


Remek ár-érték arány


A VELUX tetőtéri ablak család úgy lett összeállítva, hogy a különböző vásárlói pénztárcákhoz is igazodjon. Így mindenki élvezheti a VELUX adta minőséget.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 312
Mutat 1 - 12 / 312

Termékek