Termékek

Termék szűrők

Gyártó
Ár
Ft‎ Ft‎
Méret, típus
Kupola típusa
Színkód + szín
Működtetés
Üvegezés
Kilincs
Alapanyag
Tetőfedőanyag
Burkolókeret típus
Beépítési pozíció

Gyártók

Termékek

Tetőtéri ablakok 117 terméket találtam.

Kínálatunkban fa és műanyag tetőtéri ablakokat egyaránt talál. Akár Fakro, Roto, vagy Velux tetőablakok iránt érdeklődik, a modellek között válogatva magas minőséggel fog találkozni. Termékeinket többféle méretben, alsó vagy felső kilincses, középen, kétharmadban vagy felül billenős, hang- és hőszigetelt, kézi, ill. motoros működtetéssel is megvásárolhatja. Ugyanitt kiegészítőket is rendelhet: reluxákat, fényzárókat és szúnyoghálókat szintén tartunk készleten. Írjon ügyfélszolgálatunknak, ha kérdése van!

Alkategóriák

 • VELUX tetőtéri ablakok AKCIÓ

  Ne engedje be a hideget!

  Cserélje le régi tetőtéri ablakát újra!

   VELUX  GZL - 2 rétegű fa tetőtériablak

   VELUX  GGL - 3 rétegű fa tetőtéri ablak

   VELUX  GLU - 2 vagy 3-rétegű műanyag tetőtéri ablak

   VELUX  GZL, GGL és GLU tetőtéri ablakok listaárából -10% kedvezményt biztosítunk 2019.november 7-ig.

 • VELUX tetőtéri ablakok

  Műanyag- és faborítással készült Velux tetőtéri ablakok széles választékban, bukó-nyíló és fix változatban is. A Velux tetőablakok sikerének titka a modern gyártási eljárásokban és a magas minőségű anyagok használatában rejlik. A tetoteriablak24.hu-n a teljes termékcsalád képviselteti magát a remek ár-érték arányt képviselő Standardtól az energiahatékonyságban verhetetlen Standard Pluson keresztül az extrákkal gazdagon felszerelt Prémium szériáig. Ezek az esztétikus és tartós modellek akár az extrém időjárással, például jégesővel szemben is védelmet jelentenek, magas hőszigetelő képességük pedig segít lefaragni a fűtésszámlát. Beszerelésük bármely padlás- vagy tetőtérbe könnyedén megoldható, emellett nyaralókba is remek megoldást jelentenek. Találja meg az elképzeléseihez illő Velux tetőtéri ablakot, és szerezze be ugyanitt a megfelelő fénycsatornát is otthonába! Még ma leadná ezekre vonatkozó rendelését? Tegye meg könnyedén online! Termékeinkre gyártói garanciát vállalunk, és ingyenes házhoz szállítást biztosítunk országszerte!

 • FAKRO tetőtéri ablakok

  Billenő,- felnyíló billenő- és fix Fakro márkájú tetőtéri ablakok tokszellőzővel vagy anélkül, akár 31% kedvezménnyel webáruházunkban! Fedezze fel a teljes tetőtéri ablak kínálatot és válasszon az ízlésének, elképzeléseinek megfelelően! A garanciáról és a díjmentes házhoz szállítás feltételeiről bővebben elérhetőségeink egyikén érdeklődhet.

 • ROTO tetőtéri ablakok

  ROTO márkájú tetőtéri ablakaink között műanyag és fa alapanyagú modelleket is kínálunk. Egyes termékeink akár háromrétegű üveggel is készülnek, melyek résszellőztetéssel is bírnak. Érdemes ezeket közelebbről megismernie, hogy biztosan amellett döntsön, ami megfelel az igényeinek. Ha egy bizonyos típusról érdeklődne, telefonon is kapcsolatba léphet velünk.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 117
Mutat 1 - 12 / 117