FAKRO XRD - Toktoldó felülvilágító ablakhoz

FAKRO D_C, D_F és D_G típusú felülvilágító ablakokok szintjét emeli 15 cm-rel
FAKRO XRD.jpg
search
RRP ár: 72 494 Ft/db infó
-22% 56 545 Ft/db
Gyártói cikkszám
80AF01
EAN kód
5902411121327
Cikkszám
10094930
Méret, típus
infó
Méretkód
01K
Gyártó
Fakro
Garancia
120 hónap
Csomag súly (kg)
19.46
Szállítási határidő
10 munkanap infó
Készlet
Rendelhető infó
Kiszerelés
1 db
Szállítási díj
0 - 4 490 Ft infó
Mennyiség
 db

Ár: 

FAKRO XRD toktoldó felülvilágító ablakhoz

Az XRD és XRD/W toktoldók felülvilágító ablakokhoz. Megemelik az ablak szintjét 15 cm-rel, amire zöldtetőknél vagy kavicsos lapostetőknél lehet szükség, és felgyorsítják a beépítés folyamatát. Az XRD/A toktoldót F és G típusú FAKRO felülvilágító ablakokhoz lehet használni, amely megemeli a beépítés hajlásszögét 3°-kal.

 • Univerzális szerkezetének köszönhetően a 15cm magas XRD toktoldóból akár kettő is építhető egymásra, így növelve meg a kiemelés magasságát. A toktoldón lévő gallérra az alul lévő elemen van szükség, mert az a tető vízzáró rétegéhez kapcsolódik. A felső elemről a gallért le kell vágni.
 • A megerősített XRD/W típusú toktoldókból, stabilabb és merevebb szerkezetüknek köszönhetően akár három darabot is lehet egymásra építeni a felülvilágító ablak alá.
 • Az XRD és XRD/W toktoldók tokszerkezete a felülvilágító ablakokéhoz hasonló, többkamrás, hőszigetelő anyaggal töltött acélmerevítéses PVC profilból áll, XRD/W esetében impregnált faanyaggal töltött a nagyobb szilárdság és terhelhetőség érdekében. Mindkét toktoldó profilja környezetbarát, újrahasznosított, szürke színű anyagból készül.
 • A toktoldók méretkiosztása a felülvilágító ablakok járatos méreteihez igazodik, a kupola nélküli D_F típusokhoz egyedi méretben is kapható.
 • A D_F és D_G ablakokkal kompatibilis XRD/A ék alakú toktoldó szerkezete impregnált és felületkezelt faanyagból áll. Rendelésre készül. XRD és XRD/W típusokkal összeépíthető.
 • Az ék alakú XRD/A toktoldó 3 fokkal növeli a beépítés szögét, a D_F és D_G típusú felülvilágító ablakokkal kompatibilis, XRD és XDR/W toktoldó esetén is használható. Négy impregnált és festett fa elemből áll, amelyek összeszerelés után adják ki az ék alakú felületet.

Terméktulajdonságok:

 

 • az XRD toktoldó C, F és G típusú felülvilágító ablakokhoz került kialakításra,
 • az XRD/W toktoldó alapvetően a DXW és DR_ felülvilágító ablakokhoz lett megtervezve, vagy pedig a olyan kombinációhoz , amikor 3 toktoldót kell egymásra helyezni, így 45cm-re növelve a felülvilágító síkjának kiemelését, mábase is mainly intended for DXW and DR_ windows or combinations of three bases, but it can be used with any window,
 • XRD/A toktoldót az F és G típusú felülvilágító ablakokhoz lehet használni, ez 3 fokkal növeli a beépítés szögét, XRD vagy XRD/W toktoldó esetén is használható
 • a toktoldók megemelik a felülvilágító ablakok beépítési magasságát, amire első sorban zöldtetők vagy kavicságyazás esetén lehet szükség,
 • az XRD toktoldóból kettő kapcsolható össze maximum,
 • széles méretválaszték.

 

 

a toktoldó alsó síkján kinyúló gallér arra szolgál, hogy a tető vízszigetelő rétegéhez lehessen a toktoldót hozzádolgozni 

 

 

ha magasabb kiemelésre van szükség, akkor a XRD toktoldóból még egyet, az XRD/W toktoldóból még kettőt lehet a tetősíkon elhelyezett, galléros toktoldóra helyezni; az alsó toktoldóra helyezett további toktoldókról a gallért le kell vágni 

 

 

XRD/A toktoldót közvetlenül a felülvilágító ablak alá kell elhelyezni

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Gyártó
Fakro
Garancia
120 hónap
Csomag súly (kg)
19.46
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.