FAKRO XRD - toktoldó

Új Alacsonyabb ár! FAKRO XRD - toktoldó Nagyobb
Biztonságos elektronikus fizetés
Listaár:

69 449 Ft‎

Kedvezmény:  -28%

50 003 Ft‎

Garancia: 10 év
Várható szállítás minimum: 15 munkanap
Gyártói cikkszám:
Gyártó:Fakro

Egyéb infó

Toktoldó eltávolított gallérral toldásra előkészítve: Lehetővé teszi a kupolás és kupola nélküli felülvilágító ablak típusok 15 cm-el történő kiemelését a lapostető síkjához képest.

- Lerövíditi és megkönnyíti a felülvilágító ablakok beépítését, amennyiben szükség van azok kiemelésére (pl zöldtetők, kavicsos tetők).
- Univerzális szerkezetüknek köszönhetően az egyes XRD toktoldók szükség esetén (maximum 2 db) egymásra rakhatók, az gallérral rendelkező elem a tető vízzáró rétegéhez kapcsolódik, így mindig alulra kerül.
- A felülvilágító ablakokéhoz hasonló, többkamrás, hőszigetelő anyaggal töltött acélmerevítéses PVC profilból álló tokszerkezet
- A felülvilágító ablakok járatos méreteihez igazodó méretkiosztás, a kupola nélküli D_F típusokhoz egyedi méretben is kapható

Értékelések

Írd meg véleményed

FAKRO XRD - toktoldó

FAKRO XRD - toktoldó

Toktoldó eltávolított gallérral toldásra előkészítve: Lehetővé teszi a kupolás és kupola nélküli felülvilágító ablak típusok 15 cm-el történő kiemelését a lapostető síkjához képest. Lerövíditi és megkönnyíti a felülvilágító ablakok beépítését, amennyiben szükség van azok kiemelésére (pl zöldtetők, kavicsos tetők). Univerzális szerkezetüknek köszönhetően az egyes XRD toktoldók szükség esetén (maximum 2 db) egymásra rakhatók, az gallérral rendelkező elem a tető vízzáró rétegéhez kapcsolódik, így mindig alulra kerül.. A felülvilágító ablakokéhoz hasonló, többkamrás, hőszigetelő anyaggal töltött acélmerevítéses PVC profilból álló tokszerkezet. A felülvilágító ablakok járatos méreteihez igazodó méretkiosztás, a kupola nélküli D_F típusokhoz egyedi méretben is kapható.

Írd meg véleményed

7 hasonló termék ugyanezen kategóriában: